Logo
home   |   disclaimer    |   contact        
Header 1 Header 2 Header 3 Header 4
  INTRODUCTIE WERKWIJZE APPARATUUR TOEPASSINGEN REFERENTIES CONTACT  
  Schoolstraat 33
5451 AS MILL
T 0485 38 05 05
F 0842 27 81 04
 
APPARATUUR
 
Apparatuur

Veiligheid is vooral een gevoel. Een gevoel dat de laatste jaren een geheel nieuwe lading heeft gekregen, sinds terrorisme veilige landsgrenzen heeft doorbroken.
Voor MCPunit Nederland gaat veiligheid gepaard met verstand, inzicht en de nieuwste technieken op gebied van video-observatiesystemen:

Plasmaschermen
Een centraal geplaatst plasmascherm laat via een mozaïekbeeld op eenvoudige wijze opgenomen en live beelden tegelijkertijd zien. Bepaalde camerabeelden kunnen fullscreen worden weergegeven op de overige LCD-schermen.

Camera’s
De videomatrix is het hart van de MCPunit. Hierop zijn verschillende camera’s aangesloten:

  1. Kleurencamera’s: de meest lichtgevoelige dag- en nachtcamera’s, die zelfs in bijna volledige duisternis verdachte omstandigheden registreren.
  2. Domecamera’s: lichtgevoelige dag- en nachtcamera’s, die 360 graden ronddraaien en met een groot zoombereik.
  3. Mast camera: camera aan een ruim 11 meter hoge mast. Geschikt voor beelden van grote oppervlakten of vanaf grote hoogten. Indien gewenst, wordt extra verlichting bij de mast aangebracht.

Opnameapparatuur
Vanzelfsprekend worden de opnames op een harde schijf opgeslagen. Uniek is de veelzijdige digitale recorder. Naast beelden, kan deze recorder bestanden met watermerk opslaan op CD-rom of DVD als ondersteuning van de bewijsvoering van een eventueel incident.

Communicatieapparatuur
Tussen de beveiligingsmedewerkers en overigen, die buiten de MCPunit op locatie rondlopen, en de centralisten in de MCPunit is nauw contact door aanwezigheid van portofoons en mobilofoons. Ook maakt de MCPunit communicatie mogelijk tussen meerdere kanalen.
 
   
 
 
   
  Copyright (c) 2019 MCP Unit. Alle rechten gereserveerd. Disclaimer